Hoşgeldin sayın misafir. Lütfen giriş yap ya da kayıt ol.
YaBB - Yet another Bulletin Board
09.09.2010 at 05:12:05

Sayfa Sayısı: 1
Muammer Yildiz'in elektrik uretec patent durumu (Read 1564 defa)
gezgin

Muammer Yildiz'in elektrik uretec patent durumu
11.03.2008 at 19:00:53

A SYSTEM WHICH GENERATES ELECTRICAL POWER VIA AN ACCUMULATOR THAT PROVIDES THE INITIAL MOTION FOR THE SYSTEM

http://v3.espacenet.com/textdoc?DB=EPODOC&IDX=EP1649584&F=0

Europa patent ofisinde Muammer Yıldizin patent basvuru sonucunu arastiriyorum.. acaba kabul edilip patent verildimi? redmi edildi?
ekteki dokumanda

"X" document of particular relevance;the claimed invention cannot be considered novel or cannot be considered to involve an inventive step when the document is taken alone.

diyor.patent sonucu nedir, bu cumleden ne anlıyorsunuz.
Sayfa başı

Email   IP Kaydedildi
esirci
üye

Re: Muammer Yildiz'in elektrik uretec patent durum
Cevapla #1 - 12.03.2008 at 17:15:31

patent prosesini bilmiyorum ama buradan anladığım sadece dokümanda anlatılanın yeni bir şey olmadığı ve sadece doküman olarak bir icatsal merhale açısından dikkate değer olmadığı...
Sayfa başı

Email   IP Kaydedildi
Şenol EKER
üye

Cevapla #2 - 14.03.2008 at 17:09:06

Hocam; zaman içinde gittikçe düşen bir gerilim var. Yani içindeki her ne ise deney süresi içinde "bitmeye" başlamış. Deneye biraz daha devam edilse, tamamen bitecek gibi görünüyor ekstrapolasyon yapılınca.
İlk gördüğümde kaba bir hesap yapmıştım, bu hesap sonucuna göre cihazın içinde 1 adet 60 A/h akümülatör (standart araba aküsü) olduğu izlenimi çıkıyordu.
Sayfa başı

Email   IP Kaydedildi
gezgin

Cevapla #3 - 15.03.2008 at 12:59:14

ama bukadar basit bi hileyi patent ofisi, deneyler vs. görürlerdi heralde. aslında izmirdeyim, telefonu olsa arayacağım adamı ziyaret edeceğim kendi gözlerimle göreyim diye ama almanyadamıdır nedir.Ya aslında ben olsam full projeyi nete koyarım eğer gerçekse herkes yapsın..zaten patent almışım.,başkası yapar diyemi korkyorlar ne. patent dökümanlarıda net değil, kritik kısmı açıklamamış.
Sayfa başı

myildiz1.jpg
Email   IP Kaydedildi
Şenol EKER
üye

Cevapla #4 - 20.03.2008 at 01:18:33

Hocam; Patent ofisi ya da yetkililer aleti çalıştırmasını istemiyorlar ki, ayrıca patent de alamadığı gibi, bahse konu deneyi kendisi, kendi seçtiği bir adama yaptırmış. Allahtan deneyi yapan adam sahte bilgiler vermemiş, doğru değerleri yazmış da 60 A/h akü olduğunu anlayabiliyoruz.
Bu tür şeylerin amacı nedir tam olarak bilmiyorum ama, şu bir gerçek ki duyduklarımızın neredeyse tamamı yalan, sahte. Bu da sanırım bir gün birisi gerçek bir şey ortaya çıkartırsa deneyecek kimse kalmasın diye kasten yapılıyor. Ya da belki gerçekten çalışan bir şeyler var ama, insanlar birçoğunu deneyip başarısız olduktan sonra artık gerçek çalışanı da "nasılsa bu da çalışmaz" diye yapmıyor.
Sayfa başı

Email   IP Kaydedildi
Sayfa Sayısı: 1